HATAY / KIRIKHAN - Kırıkhan Anadolu lisesi

Nis

"Kut'ül - Amare Zaferi'nin 108. Yılı" Milletimizin tarih sahnesine yazdığı destansı kahramanlıklardan biri olan Kut'ül-Amare, Türk Ordusu’nun yaklaşık 4 ay süren kuşatma sonunda 29 Nisan 1916’da Irak'ın Kût bölgesinde kazandığı zaferin adıdır. Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Ağu

Millî Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin'in 30 Ağustos Zafer Bayramı  mesaj:

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. BU GÜZEL GÜNÜ GENÇLERE ARMAĞAN EDEN ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SEVGİ, SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Birinci Meclisimizin üyelerini şükran ve rahmet ile anıyoruz.

Şbt

Değerli Öğretmenlerimiz Ece CEREN ve Nurdan Selin KIRIK'A Allah'tan rahmet, ailelerine, sevdiklerine ve Kırıkhan Anadolu Lisesine baş sağlığı diliyoruz.

Ara

İlçe Sağlık Müdürlüğü Personeli Eczacı Elif Göğebakan okulumuzda ilaç kullanılmasında dikkat edilmesi gerekli kurallar ve sağlıklı beslenme ile ilgilikonferans düzenlemiştir.

12/D sınıfı öğrencilerinden Züleyha Balcı,

12/A sınıfı öğrencilerinden Umut Erdoğdu, 12/C sınıfı öğrencilerinden Yıldırım Berke Atıcı;

"Teknolojinin gelişmesi ve iletişim araçlarının artmasının insanlar arasında sosyal ilişkileri olumlu yönde etkilememiştir." antitezini savunarak 262,5'a karşı 266 puan almış olup Özel Açı Anadolu Lisesini ilk turda eleyip çeyrek finale yükselmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Kırıkhan Anadolu Lisesinde Şairimiz  Hüseyin Özelsin'in şiir dinletisi gerçekleşmiştir. Kendisine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Osman Yanaray ve öğrencilerimizin sanatsal faaliyetleri

Ağu

Ebedî yurdumuz Anadolu'da sonsuza dek kalışımızın belgesi olan 30 Ağustos Zafer'imizin 100. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele'mizin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.